Primera: Real (M) pobijedio Getafe, Ronaldo sjajnim potezom zaključio utakmicu

Nedjelja, 22. rujna 2013. 20:57 Napisao/la  SC

Utakmica 5. kola: Real Madrid - Getafe 4:1. Luka Modrić odigrao je zadnjih 13 minuta utakmice

Primera, 5. kolo

REAL MADRID - GETAFE 4:1

Santiago Bernabeu. Sudac: Fernandez.

Strijelci: 0:1 Lafita (5'), 1:1 Pepe (19'), 2:1 Ronaldo (34'), 3:1 Isco (59'), 4:1 Ronaldo (90').

Žuti kartoni: Carvajal (Real), Alexis, Leon, Michel (Getafe).

Crveni karton: Michel (drugi žuti).

REAL MADRID: López, Pepe, Arbeloa, Nacho, Carvajal, Khedira, Di María, Illarramendi (od 77' Modrić), Isco (od 84' Rodriguez), Ronaldo, Benzema (od 80' Morata).

GETAFE: Moya, Alexis, Escudero (od 46' Lago), Lopez, Arroyo (od 70' Rafa), Lafita (od 45' Sarabia), Leon, Michel, Castro, Mosquera, Fedor.

Gosti su došli u vodstvo već u 4. Minuti preko Lafite. Real je izjednačio rezultat u 19. minuti preko Pepea koji je odbijenu loptu nakon udarca Ronalda iz blizine pospremio u mrežu. U 33. Minuti Ronaldo je izveo slobodan udarac i pogodio u ruku Michela koji je stajao u živom zidu. Sudac Borbalan pokazao je na bijelu točku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Ronaldo i Real je poveo 2:1. U nastavku susreta strijelac za Real je Isco u 57. minuti kada je lijepim udarcem savladao Moyu.

Luka Modrić ušao je u igru u 76. minuti i imao lijepu asistenciju za Moratu čiji je udarac otišao za malo pored gola. Od 85. Minute Getafe je igrao sa igračem manje nakon što je isključen Michel zbog prekršaja nad Jeseom. U sudačkoj nadoknadi Ronaldo je na noge digao 70.000 ljudi kada je ubačaj Khedire petom sproveo u mrežu za konačnih 4:1.

 
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.