ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Madridski Real odigrao bez pogodaka s Malagom

Subota, 26. rujna 2015. 21:59 Napisao/la  SC

Rezultati 6. kola: Real Madrid - Malaga 0:0, Villarreal - Atletico Madrid 1:0, Sevilla - Rayo Vallecano 3:2

Malaga je vrlo loše ušla u sezonu, na pretposljednjem mjestu je s dva boda u tri kola. No i takva momčad uspjela je otkinuti bod velikom Realu, bilo je 0:0, a bijeli su od 77. minute imali i igrača više. Cristiano Ronaldo promašivao je nemoguće.

Prvu priliku imao je Cristiano Ronaldo u šestoj minuti. Marcelo ga je sjajno naciljao, a ovaj je s nekih deset metara od vratiju opalio, međutim lopta je otišla iznad grede. Samo dvije minute kansije zaprijetio je Recio na drugoj strani glavom, ali vratar bijelih lako je odbacio ovu prijetnju. U osmoj miniti Ronaldo je ipak zatresao mrežu, ali gol je poništen zbog zaleđa.

Isco je bio jedan od igrača koji je imao dosta prilika, tako je prvo u 13. minuti iz šesnaesterca loše pucao pa je promašio cijeli okvir, a zatim je u 45. minuti za dlaku gađao tik uz lijevu vratnicu. Pamtit će se i prilika gostiju, Nordin Amrabat je odlično pronašao Juana Carlosa u 32. minuti, a ovaj je promašio okvir za metar. Lopta je prozujala pored lijeve vratnice.

Cristiano Ronaldo bio je jako blizu zabijanja gola u 48. minuti, snažno je pucao iz prve, ali vratar je sjajno reagirao. Minutu kasnije uzvratio je Juan Carlos koji je odlično pucao iz slobodnjaka s nekih 18 metara. Lopta je išla u lijevi gornji kut, ali dobro se rastegnuo i Navas. Jese je u 59. minuti također bio u sjajnoj prilici, ali i on je gađao tik iznad prečke. Veliku šansu imao je i Luka Modrić nekoliko minuta kasnije koji je niskom loptom pokušao iznenaditi Kamenog, ali vratar Malage i ovo je zaustavio.

Mateo Kovačić dobio je priliku od 60 minute umjesto Jesea.

Veliku je šansu imao Nordin Amrabat u 72. minuti. Pucao je unutar šesnaesterca, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored desne vratnice. Ipak samo pet minuta kasnije ovaj igrač postao je tragičar, jer je zbog lakta u Marcela dobio izravan crveni karton.

Cristiano Ronaldo nastavio je s promašajima i u 93. minuti kada je s dva metra glavom promašio zicer. Sve je ponovio i minutu kasnije, samo se ironično nasmijao. Gledateljima nije bilo do smijeha, dogodio se još jedan kiks Reala.

Primera - 6. kolo

Real Madrid - Malaga 0:0

REAL M: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modrić, Kroos, Isco - Jese (60 Kovačić), Benzema, Ronaldo

MALAGA: Kameni - Rosales, Angeleri, Wekigton, Torres - Tissone, Recio - Fornais (80 Horta), Tighadouini (70 Anor), Carlos - Amrabat

Ostali rezultati 6. kola: Eibar - Celta 1:1 (Baston 3/Aspas 76), Villarreal - Atletico Madrid 1:0 (Leo Baptistao 14), Sevilla - Rayo Vallecano 3:2 (Gameiro 23, N'Zonzi 45+1, Konopljanka 86/Bebe 51, Guerra 68)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.