Primera: Ronaldo donio pobjedu iz sumnjivog kaznenog udarca, Rakitić dvostruki strijelac

Srijeda, 25. rujna 2013. 22:46 Napisao/la  SC

Utakmice 6. kola: Elche - Real Madrid 1:2, Sevilla – Rayo 4:1, Granada – Valencia 0:1

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Elche rezultatom 2:1 u utakmici nakon koje će dugo vući repovi. Pobjednosni pogodak Madriđani su postignuli u 96. minuti iz kaznenog udarca, koji je realizirao Ronaldo. Problem je što je kazneni udarac dosuđen u 95. minuti nakon međusobnog potezanja bez lopte Carlosa Sancheza i Pepea. Dojam je da je sudac Muniz Fernandes ipak podlegao imenu velikog Real Madrida, što je izazvalo salvu negodovanja na stadionu.

Sportska je nepravda veća utoliko koliko je Elche izjednačio rezultat u 92. minuti, minutu prije isteka sudačke nadoknade kada je Boakye kaznio sterilnu igru Real Madrida u završnici. Elche je prema prikazanom sigurno zaslužio barem bod, jedan od najboljih igrača gostiju bio je vratar Diego Lopez.

 

Luka Modrić iggrao je do 80. minute, kada ga je zamijenio Carvajal. Još jedan prosječan nastup našeg reprezentativca, koji se uklopio u ne baš uvjerljivu igru madridskog sastava

   

Ivan Rakitić igra sezonu karijere! Kapetan Sevillle postigao je dva pogotka u utakmici protiv Raya, koju je Sevilla pobijedila rezultatom 4:1.

Utakmice 6. kola: Elche - Real Madrid 1:2 (Boakye 90+2/Ronaldo 51, 90+6),  Sevilla – Rayo 4:1 (Rakitić 17-11m, 53, Bacca 80, 88/Adrian 55), Granada – Valencia 0:1 (Jonas 90+3)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.