Primera: Athletic nanio Barceloni prvi poraz sezone, Muniain srušio Katalonce

Nedjelja, 01. prosinca 2013. 23:23 Napisao/la  SC

Utakmica 15. kola: Athletic Bilbao - Barcelona 1:0 (Muniain 70'). Susaeta je precizno ubacio s desnog boka u kazneni prostor, a Iker Muniain je poentirao za 1:0!

Primera 15. kolo

ATHLETIC BILBAO - BARCELONA 1:0

Stadin San Mames Barria. Gledatelja:

Strijelac: Muniain (70').

Žuti kartoni: Iturraspe, Rico, Toquero (Atheltic), Correia, Mascherano, Busquets, Neymar (Barcelona),

ATHLETIC BILBAO: Iraizoz, Iraola, Balenziaga (od 82' Albizua), Laporte, Gurpegi, Susaeta, Iturraspe, Rico (od 88' San Jose), Herrera, Muniain (od 86' Ibai), Toquero.

BARCELONA: Pinto, Correia, Pique, Montoya, Mascherano, Fabregas, Iniesta (od 84' Pedro), Xavi (od 78' Roberto), Busquets, Sanchez, Neymar. 

Nogometaši Athletic Bilbaa nanijeli su Barceloni prvi prvenstveni poraz ove sezone, jedini pogodak na utakmici postigao je Muniain u 70. minuti. Barcelona je nespretno izgubila jednu loptu. Susaeta je precizno ubacio s desnog boka u kazneni prostor, a Iker Muniain je poentirao za 1:0!

Situaciju je najbolje iskoristio madridski Atletico koji je u 15. kolu slavio kod Elchea i izjednačio se s Barcelonom na 40 bodova na vrhu ljestvice.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.