Primera: Alen Halilović zabio pogodak u pobjedi Sportinga na gostovanju protiv Espanyola

Subota, 03. listopada 2015. 23:59 Napisao/la  SC

Rezultati 7. kola: Granada - Deportivo 1:1, Espanyol - Sporting Gijon 1:2, Las Palmas - Eibar 0:2, Malaga - Real Sociedad 3:1

Sporting Gijon je s 2:1 slavio na gostovanju kod Espanyola u 7. kolu španjolskog prvenstva. Odlično je krenula utakmica za gostujuću momčad i mladog hrvatskog igrača Alena Halilovića. Halilović je u desetoj minuti pogodio za prednost svoje momčadi od 1:0, a pogodak je postigao s ruba kaznenog prostora.

Osam je minuta prošlo do sljedeće izglednije prilike, a imao ju je Sergio Alvarez no pucao je malo pokraj lijeve vratnice. Činilo se da će Espanyol izjednačiti u 30. minuti kada je Bernardo Espinosa napravio prekršaj vrijedan kaznenog udarca, ali je udarac Felipea Caiceda s 11 metara sjajno obranio gostujući vratar. No iskupio se napadač u 62. momčadi kada je ipak zabio izjednačujući pogodak. Primio je loptu nakon lijepe akcije suigrača i pogodio donji lijevi kut za 1:1.

Sporting je stigao do pobjede u posljednjim minutama susreta, za konačnih 2:1 zabio je Alex Menendez u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Primera - 7. kolo, rezultati: Granada - Deportivo 1:1 (Piti 65/Fajr 25), Espanyol - Sporting Gijon 1:2 (Caicedo 62/Halilović 10, Menendez 90+2), Las Palmas - Eibar 0:2 (Berjon 7, Baston 62), Malaga - Real Sociedad 3:1 (Charles 4, 7, 89/Agirrethe 14)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.