Sergio Aguero ne bi došao ako Leo Messi odlazi iz Barcelone

Četvrtak, 20. svibnja 2021. 10:42 Napisao/la  SC

Aguero prema svemu sudeći postaje prvo pojačanje u mandatu predsjednika Joana Laporte, a ljetni prijelazni rok još nije počeo.

Aguero i Messi uskoro u istim dresovima
Aguero i Messi uskoro u istim dresovima

Argentinski napadač Sergio Aguero (33) trebao bi postati novi napadač Barcelone.

Španjolski mediji tvrde da je Argentinac dogovorio uvjete suradnje s Barcelonom, trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor i godišnje zarađivati 5 mil. eura.

Aguero nakon deset godina odlazi iz Manchester Cityja kao slobodan igrač, vraća se u španjolski nogomet, u Manchester City došao je iz Atletica.

Objavljeno je da će Barcelona predstaviti Aguera odmah nakon finala Lige prvaka u kojemu igraju Manchester City i Chelsea.

Izvjesni Aguerov dolazak razveselio je navijače Barcelone, koji su sada uvjereni da će Leo Messi produljiti ugovor s Barcelonom.

Messi i Aguero prisni su prijatelji, navijači su uvjereni da Aguero ne bi dolazio ako Messi odlazi iz Barcelone.

Joan Laporta zadužio je klub za dodatnih 500 mil. eura, novi predsjednik pokušava složiti novu okosnicu momčadi oko Messija, koji je jasno rekao da odlazi ako Barcelona ne bude imala momčad koja se može boriti za sve trofeje.

Aguero će prema svemu sudeći postati prvo pojačanje u Laportinu mandatu, a ljetni prijelazni rok još nije počeo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.