INVESTICIJA OD 400 MIL. EURA

Pogledajte novi stadion Real Madrida

Petak, 31. siječnja 2014. 22:21 Napisao/la  SC

Stadion mora biti ikona moderne arhitekture Madrida, kaže predsjednik Reala Florentino Perez

Florentino Perez objavio je da će novi stadion Real Madrida graditi njemačka i španjolska tvrtka, posao vrijedan 400 milijuna eura mora biti gotov do 2017. godine kada će novi Santiago Bernabeu dobiti uporabnu dozvolu

- Želimo da Santiago Bernabeu postane najbolji nogometni stadion na svijetu. Želimo spojiti maksimalnu udobnost i modernost. Stadion mora biti ikona moderne arhitekture Madrida i jedan od njegovih najreprezentativnijih simbola, rekao je predsjednik Reala Perez.

Velebni stadion će imati pokretni krov koji se može otvoriti i zatvoriti u roku 15 minuta, u sklopu stadiona izgradit će se luksuzni hotel te šoping centar i mnogi drugi popratni sadržaji koji će uvećati prihode.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.