Službeno predstavljen, Kylian Mbappe prvi put će igrati za momčad koja mu neće biti podređena

Utorak, 16. srpnja 2024. 14:29 Napisao/la  SC

Kylian Mbappe odradio je u utorak spektakularno predstavljanje prije nego što će se dobro odmoriti

Službeno predstavljen, Kylian Mbappe prvi put će igrati za momčad koja mu neće biti podređena

Kylian Mbappe predstavljen je u Madridu, navijači Real Madrida napokon su dočekali dugo najavljivani spektakl.

Mbappe je postao igrač Real Madrid nakon više od dvije godine intezivnih pregovora i dogovora, koji su se nekoliko puta izjalovili.

Početkom ove godine Mbappe je napokon ostvario svoj san, odrekao se velike zarade u PSG-u da bi postao igrač Real Madrida.

Iz Pariza je otišao kao slobodan igrač, Florentino Perez ostvario je strateški cilj, kada je doveo najboljega napadača na svijetu uz Viniciusa Juniora.

Mbape i Vinicius Junior na bokovima i mladi Brazilac Endrick u sredini trebali bi predvoditi napadač Real Madrida iduće sezone s time da Perez nije odustao od Erlinga Haalanda.

Kylian Mbappe odradio je u utorak spektakularno predstavljanje  (pogledajte OVDJE) prije nego što će se dobro odmoriti, nije se baš proslavio razinom igre na EP-u u Njemačkoj, neće igrati za francusku reprezentaciju na OI.

Od utorka je za Mbappea počelo novo poglavlje u karijeri, prvi put će početi igrati za jednu momčad koja mu neće biti podređena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.