Pobuna u svlačionici Barcelone, Joan Laporta dogovorio revijalnu utakmicu u SAD

Utorak, 28. studenog 2023. 12:02 Napisao/la  SC
Joan Laporta
Joan Laporta

Poznato je da Barcelona ima velikih financijskih problema, Joan Laporta naslijedio je dug od čak 1,3 milijarde eura kao što pokazala tzv. dubinska analiza.

Igrači Barcelone trpe posljedice Laportinih poslovnih poteza kojim održava financijsku stabilnost, ali je zadnja Laportina odluka izazvala takve negativne reakcije da su se igrači otvoreno suprotstavili klupskoj odluci.

Naime, Barcelona zadnju utakmicu ove godine igra 20. prosinca protiv Almerije, dan kasnije Barcelona bi u Dallasu treba odigrati revijalnu utakmicu protiv meksičke Amerike.

Zarada je velika, za jednu utakmicu Barcelona će zaraditi 4 mil. eura, uvjet je da igra u najboljem sastavu.

To znači da će igrači ionako kratku stanku u prosincu dijelom provesti u zrakoplovu umjesto sa svojim obiteljima, let traje 14 sati.

Laporta je svakom igraču obećao 100.000 eura premije ako odu u Dallas, ali većina igrača i dalje se protivi takvoj odluci.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.