Propao transfer u siječnju, Pep Guardiola neće dočekati Lea Messija ove zime

Četvrtak, 19. studenog 2020. 22:51 Napisao/la  SC

Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu, rekao je ljutiti Messi po dolasku u Barcelonu iz Argentine

Messi i Guardiola
Messi i Guardiola

Pep Guardiola produljio je ugovor s Manchester Cityjem, što je insajderima bila najava da će Leo Messi odjenuti dres engleskog kluba već na zimu.

Messi je želio otići u Manchester City prošlog ljeta, transfer se nije uspio realizirati jer ga Barcelone nije htjela prodati.

Pokušaj aktiviranja klauzule o prijevremenu isteku ugovora nije uspio, Messi je odustao od sudske tužbe i nastavio odrađivati zadnju godinu ugovora.

Ovih dana Messi je opet počeo iskazivati nervozu.

Na dolasku u Barcelonu iz Argentine, gdje je igrao kvalifikacijske utakmice, Messija su dočekali predstavnici ministarstva financija s neugodnim pitanjima, provjera dokumenata u avionu trajala je oko sat vremena, na aerodromu su ga dočekali novinari s provokativnim kritikama Griezmannova ujaka, koji Messija smatra krivcem za slabe igra svoga nećaka:

- Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu, rekao je ljutiti Messi.

Međutim, iz Barcelone neće otići ove zime!

Nakon ostavke predsjednika Josepa Marije Bartomeua klubom privremeno upravlja upravni odbor koji prema statutu nema ovlasti donositi odluke o kupoprodaji igrača.

Svojevrsna tehnička vlada brine o tekućem poslovanju i priprema izbore za novog predsjednika zakazane 24. siječnja.

Time je propala mogućnost da Barcelona zaradi oko 60 mil. eura, koliko je Manchster City bio spreman platiti za Messija na zimu.

Na ljeto Messi je slobodan igrač!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.