Nurit Sahin torpedira transfer Luke Modrića u Real Madrid

Utorak, 03. srpnja 2012. 08:04 Napisao/la  SC

Sahin ne želi nastaviti karijeru u Engleskoj i AS navodi da to znači da bi Real morao platiti oko 50 milijuna eura da bi Modrić mogao doći u Real

 

 

 

Prema pisanju španjolskog AS-a Nuri Sahin mogao bi torpedirati transfer Luke Modrića u Real Madrid. Naime, kako AS navodi, čelnici kraljevskog kluba odlučni su u namjeri da na Santiago Bernabeu dovedu hrvatskog reprezentativca, no u isto vrijeme da smanje iznos koji moraju platiti Tottenhamu na White Hart  Lane su htjeli poslati Sahina, a engleski premijerligaš nije imao ništa protiv takvog dogovora.

Ipak, Sahin ne želi nastaviti karijeru u Engleskoj i AS navodi da to znači da bi Real morao platiti oko 50 milijuna eura da bi Modrić stigao u Španjolsku. Sada ostaje vidjeti mogu li dva kluba naći zajednički jezik.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.