Navijači Seville javno iskazali nezadovoljstvo dolaskom Sergija Ramosa

Utorak, 05. rujna 2023. 14:53 Napisao/la  SC
Sergio Ramos
Sergio Ramos

Sergio Ramos vratio se u Sevillu nakon 18 godina, što nisu dobro prihvatili klupski ultrasi.

Skupina nazvana Biris Norte oglasila se priopćenjem na društvenim mrežama u kojemu ističe negativan stav prema onima koji su odradili transfer.

- Ne pokreće nas mržnja ili ogorčenost, već ljubav i ponos prema našem klubu, njegovoj povijesti i njegovim navijačima. Vjerujemo da je ovaj potpis implicirao nedostatak poštovanja prema vrijednostima koje su nas učinile velikima, prema simbolima i legendama koje su nosile klupski grb i prema tisućama Sevillinih navijača koji su trpjeli prezir ovoga igrača u prošlosti. Mislimo da ovaj transfer koristi interesima menadžera koji ne razumiju što Sevillu čini velikim klubom i koji samo gledaju svoje osobne i/ili financijske interese. Uvijek ćemo biti uz Sevillu, a ne uz one koji kaljaju ugled kluba svojim odlukama. Ovo priopćenje je posebno upućeno upravnom odboru Seville, smatramo da se svakom ovakvom odlukom sve više udaljavamo od modela koji poštuje naš način pripadnosti klubu. Još jednom ponavljamo: dostojanstvo i poštovanje prema grbu i navijačima osnova su na kojoj se mora održati klupski identitet star više od sto godina, napisali su između ostaloh ultrasi.

Sergio Ramos svojim ponašanjem u dresu Real Madrida nije baš iskazivao veliko poštovanje prema matičnom klubu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.