Modrić poručuje vodstvu Tottenhama: Pustite me u Real, želim igrati Ligu prvaka!

Utorak, 26. lipnja 2012. 15:05 Napisao/la  SC

Rekao sam vodstvu Tottenhama da želim otići iz kluba jer, ako ostanem tamo, neću moći ispuniti svoje snove, piše najtiražniji španjolski sportski dnevnik Marca

Najtraženiji hrvatski nogometaš Luka Modrić ponovo je dao do znanja što misli o prijelazu u redove madridskog Reala. Hrvatski reprezentativac već je u nekoliko navrata naglašavao kako želi otići iz Londona, a posljednji igračev vapaj prenijela je i španjolska Marca.

– Želim igrati u Ligi prvaka i osvojiti to natjecanje. Rekao sam vodstvu Tottenhama da želim otići iz kluba jer, ako ostanem tamo, neću moći ispuniti svoje snove, piše najtiražniji španjolski sportski dnevnik.

Modrić je sličnu situaciju imao i prošle godine kada su u redu za njegove usluge stajali mnogi europski velikani. Presudni motiv je igranje na najvišoj razini, a to sljedeće sezone neće moći ostvariti na White Hart Laneu, budući da se Spursi nisu uspjeli plasirati u ovogodišnje izdanje Lige prvaka.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.