LUKA MODRIĆ DEBITIRAO

Čim sam dotaknuo loptu, nervoza je prošla

Četvrtak, 30. kolovoza 2012. 10:15 Napisao/la  SC

Nisam bio nervozan! Mourinho mi je rekao što trebam raditi, nije mi puno govorio, kazao je Modrić

Luka Modrić živi nogometni san! Nekoliko dana nakon što mu se ostvarila želja kada je postao član Real Madrida, doživio je rijetku privilegiju. Prvi nastup u dresu Real Madrida na Santiagu Bernabeu zabilježio je u El Clasicu, u igru je ušao 83. minuti uzvratne utakmice Supekupa protiv Barcelone. Prvi nastup, prva pobjeda protiv Barcelone i prvi trofej… u desetak minuta koliko je proveo na travnjaku mogao je postići i pogodak, u sudačkoj nadoknadi njegov je udarac zapeo u bloku:

- Nisam bio nervozan! Možda malo na početku, ali čim sam prvi put dodirnuo loptu nervoza je prošla. Mourinho mi je rekao što trebam raditi, nije mi puno govorio. Jedino što sam odmah primijetio jest da je španjolski nogomet tehnički zahtjevniji od engleskog, kazao je Modrić.

Idila je završila, sada počinje posao:

- Znam da sada moram naporno raditi jer se od mene puno očekuje, kazao je Modrić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.