Miralem Pjanić službeno predstavljen, Barcelona će opet biti sjajna

Utorak, 15. rujna 2020. 14:52 Napisao/la  SC
iralem Pjanić
iralem Pjanić

Miralem Pjanić službeno je predstavljen u Barceloni

- Hvala vam na dobrodošlici. Igrati ovdje činilo me uvijek ponosnim, još od malih nogu. Oduvijek sam maštao da ću jednog dana igrati u Barceloni. Biti dio ovog kluba je nešto nevjerovatno. Zahvalan sam na svemu što mi se dogodilo u karijeri i životu, a sada sam u najboljem klubu na svijetu. Ovo je veoma važna faza u mojoj karijeri. Prolazeći kroz svlačionicu, kroz tunel koji vodi na travnjak osjetio sam svu povijest kluba i šta on sve znači. Čast mi je što ću dijeliti svlačionicu s velikim šampionima. Odlazak iz Juvea bio je vrlo težak. Napustio sam sjajan klub, ali svakom igraču pa tako i meni bilo je potrebno novo iskustvo. Barca će opet biti sjajna. Dijeliti svlačionicu s Messijem i sa svim ostalim igračima ostvarenje je sna, kazao je Pjanić.

Reprezentativac BiH došao je Barcelonu iz Torina u razmjeni igrača vrijednoj 60 mil. eura, u suprotnom smjeru otišao je Arthur Melo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.