Luka Modrić u Real Madrid dolazi kao kvalitetna popuna vrhunskog igračkog kadra

Utorak, 10. srpnja 2012. 14:29 Napisao/la  I. V.

Ako su svi igrači u optimalnom stanju, Modrić vrlo teško može računati da će biti u početnom sastavu za važnije utakmice

Ako se realizira dogovoreni transfer, Luka Modrić u Real Madridu neće imati status prvotimca. Ako se u sredini ukaže potrabe da Modrić igra više prema naprijed, to znači da u momčadi neće biti Ozila ili Di Marije. Bude li Modrić tražio mjesto na prirodnoj poziciji ispred zadnje linije obrane, iz momčadi ispada Xabi Alonso ili Khedira. Objektivno, ako su svi igrači u optimalnom stanju, Modrić vrlo teško može računati da će biti u početnom sastavu za važnije utakmice.

Generalno,  svi igrači koji ove sezone dolaze u Real Madrid nisu predodređeni za glavne uloge. Dovode se isključivo kao kvalitetna popuna postojećeg kadra.  U trećoj godini mandata predsjednika Florentina Pereza, ulaganja su smanjena na nužnu mjeru. Perez je najviše uložio prve godine, da bi prošle sezone Jose Mourinho završio poglavlje velikih investicija. Na tržištu nema puno igrača koji bi bili pojačanje u momčadi  Real Madrida.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.