LaLiga: Luka Modrić srušio Sevillu, pogledajte pogodak odluke

Nedjelja, 25. veljače 2024. 23:02 Napisao/la  SC

Luka Modrić u igru je ušao u 75. minuti, šest minuta kasnije postao je Ancelottijev joker s klupe i donio suigračima 20. pobjedu ove sezone

Luka Modrić
Luka Modrić Foto: Screenshot Arenasport

Luka Modrić donio je Real Madridu 20. pobjedu ove sezone, veznjak hrvatske reprezentacije pokazao se kao joker s klupe Carla Ancelottija u dvoboju kojega domaća momčad na Santiago Bernabeu nikako nije uspjevala riješiti u svoju korist.

Doduše, zatresli su domaćini mrežu na samom početku dvoboja, ali je na intervenciju VAR-a pogodak poništen.

Modrić je u igru ušao u 75. minuti umjesto Fernandeza, šest minuta kasnije na dvadesetak metara primio je jednu odbijenu loptu, oslobodio se svoga čuvara i majstorski pogodio za - 1:0 (pogodak pogledajte   OVDJE)

Vratar Seville Nyland se protegao koliko je mogao, ali savršeno odmjeren i snažan udarac, koji se od stative zakoprcao u mreži, nije mogao zaustaviti.

Bio je to drugi pogodak Luke Modrića ove sezone, gol kojim je njegova momčad Barceloni pobjegla na osam bodova prednosti.

Potvrdilo se tako još jednom ono zlatno pravilo, forma može biti prolazna, ali klasa ostaje vječna (slavlje pogledajte OVDJE)

Ante Budimir odigrao je praktički čitavu utakmicu za svoju Ossasunu na gostovanju u Las Palmasu, njegova je momčad upisala remi, a travnjak je napustio u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Rezultati 26. kola: Real Madrid - Sevilla 1:0 (Modrić 81), Cadiz - Celta Vigo 2:2 (Juanmi 66, Machis 90+10/Apas 11, Swedberg 58), Betis - Athletico Bilbao 3:1 (Avila 13, Berchiche 38-ag, Johnny 67/Guruzeta 45+7), Las Palmas - Osassuna 1:1 (Rodriguez 52/Garcia 49)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.