Luka Modrić postao najveća želja navijača Barcelone, veliko priznanje igraču Real Madrida

Utorak, 27. prosinca 2016. 16:43 Napisao/la  SC

Na pozicijama braniča navijači Barcelone najviše bi voljeli vidjeti još jednog igrača Real Madrida, Sergija Ramosa, ali i još jednog hrvatskog igrača: Darija Srnu

Luka Modrić najpoželjniji je igrač navijača Barcelone!

U anketi Munda Deportiva navijači Barcelone birali su igrače, koje bi najviše voljeli vidjeti u dresu katalunjskog kluba.

 Činjenica da je najviše glasova dobio igrač Real Madrida  najveći je kompliment Luki Modriću!
 
 Hrvatski reprezentativac još je veće priznanje dobio time što navijači Barcelone nisu iskaalo pretjerano zanimanje ni za jednim drugim igračem, rubriku su većinom ostavili praznom, a na drugom mjestu pojavio se  Héctor Bellerín iz Arsenala, treći je David Silva iz Manchester Cityja...

 Više od polovice (52 posto) navijača Barcelone zadovoljni su aktualnim igračkim kadrom, večina smatra da se momčad mora pojačati u obrani.

Na pozicijama braniča navijači Barcelone najviše bi voljeli vidjeti još jednog igrača Real Madrida, Sergija Ramosa, ali i još jednog hrvatskog igrača: Darija Srnu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.