LOŠA VIJEST Luka Modrić zbog ozljede ligamenta neće igrati najmanje mjesec i pol dana

Subota, 18. travnja 2015. 23:33 Napisao/la  SC

Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, kaže izbornik Niko Kovač


Luka Modrić teže se ozlijedio u 60. minuti utakimice protiv Malage. Hrvatski reprezentativac ostaje ležati na travnjaku nakon jednog duela, uskoro je šepajući napustio travnja. Prve prognoze nisu slutile dobrim vijestima koje su objavili liječnici Real Madrida.

Zbog ozljede ligamenta desnog koljena Modrić će duže izbivati s terena. Prema svemu sudeći neće igrati najmanje mjesec i pol dana, što znači da Real Madrid na stožernog igrača ne može računati u ključnim utakmicama u sezoni. Vjerojatno sredinom lipnja neće igrati za Hrvatsku protiv Italije:

- Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je opet uhvatio pravi ritam. Vidjeli smo tijekom proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju. Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, ovisno o tijeku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno nećemo forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažniji, kaže izbornik Niko Kovač.


Uzvrat madridskog derbija u Ligi prvaka je za četiri dana, a Carla Ancelottija napali su ozbiljni problemi budući da osim Modrića neće moći računati na ozlijeđenog Garetha Balea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.