Luis Rubiales najavio ostavku pred kamerama u razgovoru s Piersom Morganom

Nedjelja, 10. rujna 2023. 23:46 Napisao/la  SC
Luis Rubiales najavio ostavku pred kamerama u razgovoru s Piersom Morganom

Mandat Luisa Rubialesa završio je neočekivanom ostavkom pred kamerama tijekom gostovanja kod Piersa Morgana, predsjednik španjolskog nogometnog saveza najavio je ostavku:

- Što se tiče moje ostavke, da, učinit ću to. Učinit ću to jer ne mogu nastaviti svoj posao. Razgovarao sam s ocem, s kćerima, s bliskim prijateljima. Rekli su mi ‘sada se moraš usredotočiti na svoje dostojanstvo, da nastaviš svoj život inače ćeš povrijediti ljude koje voliš, sport koji voliš i ono što voliš gradili smo dugo‘. Morao sam pretrpjeti mnogo ovih posljednjih nekoliko tjedana, kazao je potreseni Rubiales.

Predsjednik španjolskog nogometnog saveza izazvao je skandal, kada je na proglašenju pobjednika Svjetskog prvenstva nogometašica u usta poljubio španjolsku reprezentativku Jenni Hermoso.

FIFA ga je suspendirala, u velikoj medijskoj hajci nije imao šanse ostati predsjednikom.

Razgovor pogledajte  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.