Leo Messi: Svađe s trenerom nikada nije bilo, laž je da želim otići iz Barcelone!

Ponedjeljak, 12. siječnja 2015. 09:39 Napisao/la  SC

Svi govore da ja odlučujem o svemu, ali prava je istina da sam ja u istom statusu kao i svi ostali igrači, rekao je Messi nakon pobjede protiv Atletica

Lionel Messi bio je najbolji igrač u derbiju (3:1) kola između Barcelone i Atletica, što samo po sebi nije neka vijest. Messi ove sezone ponovo pokazuje naznake forme zbog koje ga stručnjaci drže najboljim nogometašem svih vremena. Njegova igra na Camp Nou ovog je puta imala dodatnu komponentu budući da je najavljena kao indikator stanja u svlačionici koja se buni protiv trenera. Leo Messi posljednjih dana slovio je u medijima kao najveći kritičar trenera Luisa Enriquea zbog kojega je bio spreman otići iz Barcelone:

- Čuo sam priče da moj otac pregovara sa Cityjem i Chelseajem. To je obična laž! Nemam namjeru napustiti Barcelonu i nikada nisam izrazio želju za odlaskom. Isto tako, nema smisla govoriti o nekoj svađi trenera Enriquea i mene jer te svađe nikada nije bilo! Svi govore da ja odlučujem o svemu, ali prava je istina da sam ja u istom statusu kao i svi ostali igrači. Ne donosim nikakve odluke i ja definitivno nisam osoba koja odlučuje o tome tko donose važne odluke. Blate nas sa svih strana, a mi želimo samo igrati dobar nogomet. Sada imamo šest mjeseci da se dokopamo trofeja, rekao je Messi nakon utamice protiv Atletica.

Strijelci protiv Atletice bili su igrači koji slove najboljim trojcem napadača na svijetu, Messi, Suarez i Neymar bili su vrlo raspoloženi za igru:

- Napokon smo odigrali pravu utakmicu, rekao je Neymar koji je ovako odgovorio na pitanje tko vlada Barcelonom: Messi ili Enrique?

- Mislim da Barcelonom vlada predsjednik Bartomeu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.