Lionel Messi, Carles Puyol i Xavi produljili suradnju s Barcelonom

Utorak, 18. prosinca 2012. 11:49 Napisao/la  SC

Messijev ugovor vrijedio je do 2016. godine, ali čelnici Barcelone htjeli su što prije dodatno vezati najboljeg nogometaša na svijetu koji bi u Barceloni trebao tako ostati najmanje do 2018.

Barcelona je na službenoj stranici objavila da je postignula dogovor s Lionelom Messijem, Xavijem i Carlesom Puyolom. Messijev ugovor vrijedio je do 2016. godine, ali čelnici Barcelone htjeli su što prije dodatno vezati najboljeg nogometaša na svijetu koji bi u Barceloni trebao tako ostati najmanje do 2018. godine.

Puyolu je ugovor isticao na kraju sezonu tekuće sezone, ali trideset četvorogodišnji španjolski branič dogovorio je novi ugovor na tri godine. Xavija je pak ugovor za Camp Nou vezao do 2014. godine, a španjolski reprezentativac produljio je suradnju na još dvije godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.