Kylian Mbappe govorio o Luki Modriću i Viniciusu Junioru

Utorak, 16. srpnja 2024. 16:17 Napisao/la  SC
Kylian Mbappe govorio o Luki Modriću i Viniciusu Junioru

Kylian Mbappe u PSG-u i francuskoj reprezentaciji nosio je broj 10 na dresovima, u Real Madridu je odjenuo dres s brojem 9:

- Imamo broj 10, to je Luka Modrić. Ponosan sam što sam mu blizu u svlačionici. Bitno mi je da je ispred mene gol, nije mi bitan broj iza, je li to broj 9 ili 48. Broj 9 je važan, ali za mene broj nije najvažniji, kaže Mbappe.

Francuska zvijezda došla je u zvjezdano okruženje, prošle sezone posebno je bljesnuo Vinicius Junior:

- Vinicius je sjajan igrač, jako sam sretan što ću igrati s njim. Također i s Rodrygom i sa svima. Sjajni igrači su stvoreni da igraju zajedno, neću imati problema igrati s Viniciusom, koji je igrao savršeno prošle sezone. Sada se moram prilagoditi Viniciju, Rodrygu i svima da im pomognem. I Vinicius mi je slao poruke: Dođi u Madrid, idemo zajedno zabijati golove. Ne trebaju mi ​​te poruke da bih znao da Real Madrid ima najbolju momčad na svijetu, ali zadovoljstvo je osjećati se poželjnim, poručio je Mbappe na predstavljanju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.