Kup: Leo Messi dvama pogocima protiv Getafea najavio povratak, Neymar ozlijeđen

Petak, 17. siječnja 2014. 08:31 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica 1/4 fnala kupa: Getafe - Barcelona 0:2

Leo Messi je dvama pogocima (44, 63) Getafeu potvrdio prolaz Barcelone u polufinale kupa i ponovo skrenuo pažnju javnosti u prvoj utakmici koju je cijelu odigrao nakon povratka na teren. Messi se nakon duže stanke vratio na teren upravo u prvoj kup-utakmici protiv Getafea (4:0), kada je u pola sata postigao također dva pogotka. Igrao je jedno poluvrijeme u derbiju protiv Atletica u Madridu i onda je u uzvratnoj utakmici 1/4 finala kupa na najbolji način poručio da će utrka za Zlatnu loptu ove godine biti malo drugačija. Ako ga zdravlje posluži, Messi je najveći kandidat za osvajanje pete Zlate lopte. Četverostruki osvajač Zlatne lopte prošle godine nije dugo igrao zbog ozljede, pa je Zlatna lopta pripala Ronaldu.

Nažalost, utakmicu je obilježila Neymarova ozljeda. U prvom poluvremenu Neymar je nezogdno doskočio na stajnu nogu, ostao ležati i šepajući napustio igralište.

Uzvratne utakmice 1/4 finala kupa: Getafe - Barcelona 0:2 (prva utakmica 0:4), Villarreal - Sociedad 0:1 (prva utakmica 0:0)

   

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.