KATALONSKI STROJ

Barca zabila gol u 39 ligaških utakmica zaredom

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 13:29 Napisao/la  SC

Messi je zabio 197 golova u Primeri, najmlađi koji je stigao do brojke 200 bio je pokojni Telmo Zarra s 29 godina 

Barcelona ruši sve pred  sobom. Nova pobjeda na gostovanju kod Malage dovela je katalonski klubu do 55 bodova što je ujedno rekord Primere u broju osvojenih bodova jedne ekipe na pola sezone. Barcelona djeluje kao da je s druge planete, protiv Malage postavila je i novi rekord Primere, u 39 utakmica zaredom katalonski nogometaši postigli su pogodak!

Kao da to nije dovoljno Lionel Messi u posljednjih devet  prvenstvenih utakmica zabio je najmanje jedan gol, lani je pak imao niz od deset utakmica,  s time da je to postigao u 11 odigranih kola jer je jednu utakmicu propustio zbog žutih kartona.

Nema sumnje da će Argentinac uskoro srušiti još jedan rekord. Naime, Messi je trenutno zabio 197 pogodaka u Primeri, najmlađi igrač koji je stigao do brojke 200 bio je pokojni Telmo Zarra koji je imao 29 godina i 352 dana. Messiju je tek 25 godina.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.