Karim Benzema odlazi, Real Madrid uzalud traži adekvatnu zamjenu

Četvrtak, 01. lipnja 2023. 09:57 Napisao/la  SC
Jude Bellingham
Jude Bellingham

Karim Benzema poremetio je planove Florentina Pereza, kapetan Real Madrida namjerava otići u Saudijsku Arabiju za basnoslovni novac.

Real Madrid dovodi samo klasne igrače, Perez je već dovorio transfer Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, jedan od najpotentnijih mladih igrača na svijetu trebao bi zamijeniti Marca Asensija.

Dogovoren je i transfer Frana Garcije, 23-godišnji lijevi branič dolazi iz Rayo Vallecana.

Zamjenu za Benzemu neće biti lako pronaći, nema baš puno igrača na svijetu sa Zlatnom loptom, Perezove želje su Kliyan Mbappe i Erling Haaland, obojica su do daljnjega nedostupni.

Prema španjoskim medijima, Real Madrid želi dovesti Kaija Havertza iz Chelseaja, koji nije klasični prvi napadač kao Benzema.

U najgorem slučaju, Carlo Ancelotti morat će promijeniti način igre iako Real Madrid tradicionalno igra s klasičnim prvim napadačem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.