×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo "preimenovali" Camp Nou u "Camp Mou"

Nedjelja, 22. travnja 2012. 12:10 Napisao/la 

Dva Portugalca, čiji su karakteri teži od najtežeg utega, kojima je ponekad ogledalo najdraži predmet srušili su vjerojatno najveću momčad današnjice. Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho su razbili perfekciju Pepa Guardiole i njegovih vojnika

Očekivano, Jose Mourinho nije stigao. Nakon jedne od vjerojatno najvećih pobjeda u karijeri, a imao je gomilu takvih, prgavi Portugalac je na konferenciju za novinare gurnuo pomoćnika Aitora Karanku. "Special One" je definitivno uživao u konačnom zadovoljstvu, jer uspio je srušiti - najveće. I to u njihovom dvorištu. Camp Nou su mnogi odmah preimenovali u "Camp Mou". Velika, velika pobjeda, u kojoj se zorno ocrtala sva veličina dvojice likova koje mnogi ne mogu pogledati, ako baš nije nužno.

Dva Portugalca, čiji su karakteri teži od najtežeg utega, kojima je ponekad ogledalo najdraži predmet srušili su vjerojatno najveću momčad današnjice. Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho su razbili perfekciju Pepa Guardiole i njegovih vojnika. Možda je Karanka pretjerao kada je potegnuo rečenicu "Cristiano Ronaldo je trenutno najbolji na svijetu", no činjenica je kako je upravo CR7, kada je najviše trebalo, kada su navijači Blaugrane opet počeli vjerovati "ugasio svjetlo". I u svom stilu, odmah nakon pogotka samodopadno pred krcatim tribinama odradio jasnu gestu "smirite se, tišina, ja sam ovdje glavni".

- Nije ovo moja pobjeda, nego pobjeda Real Madrida. Iako sam, naravno, presretan da sam baš ja zabio pogodak vrijedan pobjede. I možda naslova prvaka, makar treba pričekati dok se ova priča i službeno ne privede kraju. Barcelona je bila i ostala velika momčad, zato je ova naša pobjeda još vrijednija. Moram zahvaliti svojim suigračima, koji su svi, do jednoga, odigrali sjajnu partiju, da nije tako, ne bismo slavili na Nou Campu, rekao je Cristiano Ronaldo.

On je dobio dvije bitke. Prvu, protiv Barcelone, drugu protiv Lea Messija, kojem je baš u njegovom domu pokazao da je baš on glavni frajer u gradu. Zabio je pogodak odluke, otišao na gol više od Messija i sada ima 42 pogotka u Primeri na kontu. Real Madrid je pak dohvatio još jedan rekord, u sezoni su do sada zabili nevjerojatnih 109 golova! Velika, najveća priča. Barcelonin kraj? Možda, iako Blaugranu ne treba poslati u povijest, čak ni nakon poraza kada je ulog najveći mogući. Uostalom, možda će Barca dobiti priliku za popravni. Ako Real i Barca "riješe" Bayern i Chelsea, 19. svibnja na Allianz Areni će opet voditi "bitku svih bitaka". Ova španjolska otišla je u Madrid. Velika, velika večer "Kraljeva". I dvojice Portugalaca...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.