Jose i Miguel postali priča tjedna u Španjolskoj, Ronaldovi stilisti savršeno pogodili frizuru

Utorak, 09. listopada 2012. 17:14 Napisao/la  SC

Jose i Miguel savršeno su odradili stilsku obradu fizure prvog igrača koji je šest puta zaredom bio strijelac u povijesti El Clasicu

Cristiano Ronaldo igrao je El Clasico s novom frizurom, na desnoj strani isticalo se izbrijano slovo V. Kada je postigao prvi pogodak, gestikulacijom rukama naglasio je fizerski uradak braće Jose i Miugela Siero Leala, koji su postali priča tjedna u Španjolskoj.

1349643501 extras portada 1

Ronaldo je nazvao braću u subotu i zatražio nešto drugačiju frizuru nego obično:

- Često traži nešto drugačije. Znamo ga dobro i predložili smo mu simbol koji prezentira mir i spokoj u ratnika nakon bitke. Iza svake frizure krije se personalitet, Ronaldo treba jaki imidž koji odgovara njegovu karakteru. Pogodili smo što je pokazao tijekom utakmice. Ronaldo dobro zna da televizijska kamera prati svaki njegov pokret, ima snažnu osobnost i vrlo je ambiciozan. Ronaldo je rođeni pobjednik, samo razmišlja o sebi, izjavila su braća Siero Leala.

Jose i Miguel savršeno su odradili stilsku obradu fizure prvog igrača koji je šest puta zaredom bio strijelac u povijesti El Clasicu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.