Iker Casillas je prošlost, Real Madrid službeno ponudio 20 mil. eura za Davida de Geu

Ponedjeljak, 18. svibnja 2015. 22:20 Napisao/la  SC

De Geji iduće sezone istječe ugovor, što znači da ga Manchester United mora prodati ili mu ponuditi novi ugovor


Iker Casillas je prošlost Real Madrida! Predsjednik Florentino Perez službeno je izjavio da je madridski klub ponudio Manchester Unitedu 20 mil. eura odštete za vratara Davida de Geu.

Jasno da su pregovori tek počeli, jasno da Manchester United očekuje više novaca od 20 mil. eura koliko je 2011. godine platio Atleticu Madridu, ali je isto tako jasno da je De Gea jednom nogom već u Madridu:

- On je Španjolac, njegova je djevojka također Španjolka, ima ponudu velikog kluba i nije mu lako odlučiti, ali mi ga nećemo lako pustiti, kaže menadžer Manchester Uniteda Luis van Gaal.

Pregovori između klubova bitno su određeni činjenicom da De Geji iduće sezone istječe ugovor, što znači da ga Manchester United mora prodati ili mu ponuditi novi ugovor. Budući da se De Gea želi vratiti u rodni grad, malo je vjerojatno da će Manchester United uspjeti zadržati 24-godišnjeg španjolskog reprezentativca!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.