HALO, OVDJE KOEMAN! Poziv kojega ne želi čuti ni jedan igrač Barcelone

Ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. 22:48 Napisao/la  SC

Čini se da je novi trener Barcelone u ponedjeljak počeo seriju telefonskih poziva, prema pisanju španjolskih medija Koeman je nakon Luisa Suareza nazvao Artura Vidala

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Izgleda da Luis Suarez nije jedini igrač kojega je Ronald Koeman u ponedjeljak nazvao da bi mu rekao da Barcelona više ne računa na njega.

Čini se da je novi trener u ponedjeljak počeo seriju telefonskih poziva, prema pisanju španjolskih medija Koeman je nakon Luisa Suareza nazvao Artura Vidala.

Čileanskom reprezentativcu Koeman je poručio da pakuje kofere!

Razlika je u tome što Barcelona namjerava Vidala koristiti u eventualnim rzamjenama igrača, Vidala želi nekoliko jakih europskih klubova dok Luis Suarez za sada ima samo ponudu Ajaxa.

Već u utorak Koemanov telefonski poziv mogu očekivati Ivan Rakitić, Samuel Umtiti i Junior Firpo, dok se Sergio Busquets, Sergi Roberto i Gerard Pique nadaju da bi s novim trenerom mogli razgovarati sučelice.

Njih trojica ipak su zaslužili nešto drugačiji tretmane budući da su domaći dečki.

Komenova budućnost na klupi Barcelone najviše ovisi o ishodu razgovora s Leo Messijem!

Messi se još nije oglasio nakon sramotnog poraza (2:8) od Bayerna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.