NAJAVIO KANDIDATURU Gerard Pique: Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone, u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal!

Četvrtak, 10. studenog 2022. 12:47 Napisao/la  SC

Pique se neće dosađivati nakon što je prestao igrati, afirmirao kao daroviti poslovni čovjek koji je reformirao natjecanje u Davis Cupu

Gerard Pique: Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone, u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal!

Gerard Pique prvi put se oglasio nakon što je objavio kraj karijere

- Uvijek sam govorio svom agentu da neću napustiti Barcelonu. Sa 28, 29 godina, da mi je Barcelona rekla da me neće produžiti, otišao bih u mirovinu. Nisam imao drugu motivaciju, kazao je Pique na Twitchu Ibaija Llanosa.

Pique se neće dosađivati nakon što je prestao igrati, naprotiv.

Pique se afirmirao kao daroviti poslovni čovjek, zajedno s partnerom Rakutenom reformirao je natjecanje u Davis Cupu, Rakuten je postao generalni sponozor Barcelone, Pique je u suradnji sa španjolskim savezom utakmice španjolskog Superkupa za velike novce prodao Saudijcima...

Ukratko, ne čudi njegova sljedeća izjava:

- Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone. Trenutno nemam to u glavi. Želim raditi mnoge druge stvari. Više ne moram trenirati svaki dan i grati svakog vikenda, imat ću priliku da se fokusiram na druge stvari, ali u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal, najavio je Pique predsjedičku kandidaturu.

Zanimljivo je njegovo mišljenje o Superligi:

- Kada Florentino Perez govori o Superligi i o tome da ljudi drugačije doživljavaju nogomet, slažem se s tim. Ali ne mislim da je Superliga rješenje. Stvaranje Superlige bila je velika pogreška. O Florentinu imam visoko mišljenje, iznenadio me je time, kazao je Pique.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.