EL CLASICO S DRUGE PLANETE

Messi - Cristiano Ronaldo, dvije Zlatne lopte

Ponedjeljak, 08. listopada 2012. 11:30 Napisao/la  SC

Najveću istinu izgovorio je Mourinho poručivši: Trebalo bi zabraniti da se ijednog od ove dvojice proglašava najboljim na svijetu!

Barcelona - Real Madrid 2:2! Leo Messi - Cristiano Ronaldo 2:2! Dvojac s druge planete. Španjolski mediji dan nakon utakmice sipaju salve pohvala na račun dvojca koji je obilježio El Clasico. Najveću istinu nakon utakmice izgovorio je Jose Mourinho poručivši: Trebalo bi zabraniti da se ijednog od ove dvojice proglašava najboljim na svijetu! S njime se složila i španjolska Marca istaknuvši da bi bilo najbolje dodijeliti dvije Zlatne lopte.

Statistika govori sljedeće. Ronaldo je postigao šest pogodaka na Camp Nou u posljednjih pet gostovanja postavivši tako novi rekord. Messi je pak postigao svoj 100. pogodak na Camp Nou.

Ronaldo i Messi postigli su po osam golova u prvenstvu, Portugalac u sezoni ukupno 14, Messi 12.

Sve ostalo bilo je u sjeni dvoboja dvojice velikana. Čak i pozivi sto tisuća navijača na samostalnost Katalonije.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.