El Clasico: Barcelona dočekuje Real u Kupu, Luka Modrić na klupi, traži se Leo Messi

Utorak, 26. veljače 2013. 10:33 Napisao/la  SC

Barcelona na uzvrat polufinala Kupa donosi obećavajućih 1:1 iz prve utakmice. Luka Modrić najvjerojatnije na klupi

 

 

 

Utorak nudi novi nogometni spektakl, Barcelona u uzvratnom susretu polufinala Španjolskog Kupa (21 sat) dočekuje Real Madrid i na Camp Nou donosi obećavajućih 1:1 iz prve utakmice. Nakon poraza na gostovanju kod Milana u Ligi prvaka, nema sumnje da bi pobjeda protiv vječnih rivala u El Clasicu bio lijek za sve probleme.

Gledano iz hrvatskog kuta sve interesira hoće li svoje minute u nogometnom spektaklu dobiti i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Prema najavama španjolskih medija Modrić će utakmicu najvjerojatnije započeti na klupi.

Nakon posljednjeg El Clasica su se vukli repovi kada je prema pisanju španjolskih medija Lionel Messi na parkiralištu nakon utakmice vrijeđao Alvara Arbeolu. Argentinac u posljednje vrijeme nije na razini koju svi očekuju od njega, iako je golom protiv Seville pokazao da se pomalo vraća.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.