Edin Hazard nakon povratka iz Katara odlazi u Englesku

Četvrtak, 10. studenog 2022. 14:33 Napisao/la  SC
Edin Hazard nakon povratka iz Katara odlazi u Englesku

Edin Hazard u siječnju odlazi iz Real Madrida, tako barem spekuliraju mediji bliski madridskom klubu!

Spekulacija je utemeljena na činjenici da Hazard ove sezone praktično nije igrao, Carlo Ancelotti jasno mu je dao do znanja da Vinicius Junior, Rodrygo i Marco Asensio imaju prednost.

Hazard je za 115 mil. eura 2019. godine iz Chelsea u Real Madrid stigao u statusu jednog od najboljih igrača na svijetu, na SP-u 2018. godine igrao je nogomet barem u ravni Luke Modrića, najboljega igrača prvenstva.

Očekivalo se da će u Madridu postati najboljih na svijetu, a danas je 31-godišnji napadač toliko na margini da se spekuliralo kako neće biti u rosteru belgijske reprezentacije u Kataru.

Pozvan je u reprezentaciju, vjerojatno će igrati protiv Hrvatske u Kataru, a nakon povratka iz Katara mogao bi otići u Englesku.

Newcastle se spominje kao njegov budući klub.

Klubu u vlasništvu saudijskog princa Mohammeda bin Salmana ne predstavlja problem ni jedna odšteta, a kamo li sitniš od oko 25 mil. eura, koliko navodno traži Real Madrid za igrača kojega je platio više od četiri puta više.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.