Eden Hazard se ispričao navijačima Real Madrida zbog ponašanja na Stamford Bridgeu

Petak, 07. svibnja 2021. 09:18 Napisao/la  SC
Eden Hazard
Eden Hazard

Eden Hazard se ispričao navijačima Real Madrida, koji su ga uzeli „na zub“ nakon što je na Stamford Bridgeu snimljen dobro raspoložen u društvu Kurta Zoume.

Nogometaši Chelseaja izbacili su Real Madrid na Stamford Bridgeu i izborili finale s Manchester Cityjem, Belgijanac se s kraljevskim klubom vratio u svoj nekadašnji nogometni dom, a njegovo dobro raspoloženje nakon utakmice navijači Real Madrida proglasili su u najmanju ruku neprimjerenim.

- Žao mi je, vidio sam što ljudi misle o mojem ponašanju, pročitao sam puno raznih komentara, ali niti u jednom trenutku nije mi bila namjera uvrijediti navijače Real Madrida. Oduvijek mi je bio san zaigrati za Real i u London sam došao pobijediti. Nismo u tome uspjeli, ali sezona još uvijek nije gotova, zajedničkim snagama moramo završiti bitku za LaLigu, poručio je Hazard navijačima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.