Donje rublje postalo krucijani dokaz protiv Danija Alvesa

Četvrtak, 26. siječnja 2023. 13:53 Napisao/la  SC
Dani Alves
Dani Alves

Daniju Alvesu ne piše se dobro iako negira silovanje!

Bivši igrač Barcelone nalazi se u pritvoru,  za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni optužila ga je 23-godišnja djevojka

Španjolski mediji svaki dan otkrivaju nove detalje, odvjetnica navodno silovane djevojke medijima je otkrila da Dani Alves nije koristio zaštitu.

- Moja klijentica dobiva psihilošku podršku u ustanovi za tretman žrtava nasljica. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbjegla zarazne bolesti, jer silovatelj nije koristio kondom. Također, moja klijentica koristi i lijekove za spavanje, jer ne može zaspati. Srećom, klub u kojem je silovana napustila je kolima hitne pomoći, te je otišla u policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donje rublje, ona nije uništila dokaze. Važno je napomenuti da djevojka u noći zločina nije konzumirala alkohol i da je policiji dala izjavu bez ikakvih kontradikcija, rekla je odvjetnica.

Dani Alves navodno je djevojku nasilno odveo u WC gdje ju je zaključao i silovao.

Prijeti mu kazna do 12 godina zatvora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.