Diego Simeone: Uvijek smo bili u mogućnosti natjecati se s Real Madridom i Barcelonom

Subota, 23. rujna 2023. 13:12 Napisao/la  SC
Diego Simeone
Diego Simeone

Diego Simeone najavio je gradski derbi, Real Madrida dolazi na stadion Metropolitano u nedjelju.

- Jučer sam slušao Guardiolu, čak i najbolja momčad na svijetu pati od ozljeda. S toliko utakmica, mi treneri se moramo prilagoditi tim situacijama. Trebamo ih što prije oporaviti, jasno je da je lakše ako imate 12 ili 13 standardnih igrača, lakše je tako nego da morate stalno mijenjati, ali događa se. Dijelim mišljenje koje je Guardiola objasnio na početku sezone nakon ozljeda De Bruynea i Militaa. Ima mnogo utakmica, mnogo putovanja, tri reprezentativna ciklusa prije prosinca, malo je vremena za rad, ali moramo se prilagoditi onome što moramo učiniti i pokušati to učiniti na najbolji način, kazao je trener Atletica, koji ima problema s rosterom.

- Real Madrid i Barcelona uvijek si mogu priuštiti sjajne nogometaše, unatoč tome uvijek smo bili u mogućnosti natjecati se s njima. Stoga moramo misliti na sebe i nastaviti tražiti puteve koji su nas doveli do ovoga u posljednjih jedanaest godina, rekao je Simeone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.