Didier Drogba umjesto u Kini karijeru nastavlja u Barceloni?!

Utorak, 26. lipnja 2012. 09:55 Napisao/la  SC

Prema navodima Daily Maila Drogba bi danas trebao doći u Barcelonu na pregovore. Drogba u ugovoru koji je potpisao sa Šangajem ima klauzulu da može otići bez odštete, ali jedino u Barcelonu

Vijest zvuči pomalo nevjerojatno, Daily Mail objavio je da Didier Drogba karijeru ipak neće nastaviti u Kini već ni manje, ni više nego u redovima Barcelone! Mail navodi da je napadač Obale Bjelokosti blizu da zaključi suradnju sa španjolskim velikanom i tako karijeru nastavi u Primeri.

Mail navodi da bi Drogba upravo danas trebao doći u Barcelonu na razgovor, a engleski mediji tvrde da je Drogba u ugovoru koji je potpisao sa Šangajem imao klauzulu da može otići bez odštete ali jedino u Barcelonu?! Jedan od španjolskih izvora tvrdi da će Drogba, ako želi zaigrati u Barceloni, morati prihvatiti znatno smanjenje u plaći.

Drogba je karijeru trebao nastaviti u Šangaju gdje je potpisao dvogodišnji ugovor koji bi donio oko 30 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.