TRANSFER NA POMOLU

David Luiz ipak blizu Barcelone

Srijeda, 11. prosinca 2013. 20:46 Napisao/la  SC

Brazilski stoper spominjao se još ljetos kao moguća prinova katalonskog kluba. 

David Luiz vrlo je blizu Barcelone! Kako se zimski prijelazni rok približava, tako se ime brazilskog stopera sve više spominje u kontekstu pojačanja! Prema pisanju The Daily Stara i The Daily Expressa, Barcelona i Chelsea pronašli su zajedniki interes. Londonski klub trebao bi dobiti oko 35 milijuna eura odštete.

David Luiz spominjao se ljetos kao druga Barcelonina opcija nakon što je postalo jasno da njegov reprezentativni suigrač Thiago Silva ostaje u PSG-u. Chelsea tada nije htio pristati na ponudu iz Barcelone, koja godinu dana traži partnera Gerardu Piqueu. Stoperska pozicija postala je najveći problem katalunjske momčadi.

Zanimljivo je da Barcelona namjerava dovesti Davida Luiza iako Brazilac ne bi smio igrati završnicu Lige prvaka budući da je igrao za Chelsea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.