Cristiano Ronaldo potpisao petogodišnji ugovor s Realom i postaje najplaćeniji nogometaš na svijetu

Nedjelja, 15. rujna 2013. 18:07 Napisao/la  SC

- Za mene je kao da mi je ovo prvi dan u Maridu. Uvijek ću dati sve od sebe za ovaj dres. Nadam se da ću biti ovdje dok ne odem u mirovinu. Ovo je sjajan klub, rekao je portugalski reprezentativac

Cristiano Ronaldo potpisao je petogodišnji ugovor s Real Maridom. Portugalski reprezentativac tako je stao na kraju stalnim nagađnjima o eventualnom odlasku i na Santiago Bernabeu trebao bi ostati najmanje do 2018. godine.

Prema navodima španjolskih medija Ronaldo će postati najplaćeniji nogometaš na svijetu, ali detalji ugovora nisu poznati.

- Ovo je poseban dan za mene, rekao je Cristano Ronaldo.

- Za mene je kao da mi je ovo prvi dan u Maridu. Uvijek ću dati sve od sebe za ovaj dres. Nadam se da ću biti ovdje dok ne odem u mirovinu. Ovo je sjajan klub, rekao je portugalski reprezentativac.

- Ovo je sjajan dan za Real Madrid. Najbolji igrač na svijetu zna da je ovo njegov dom zauvijek. Dom koji puno traži od njega, ali ga isto toliko voli, rekao je Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Ronaldo je u Real stigao iz Manchestera Uniteda 2009. godine za tada rekordni iznos od 97.8 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.