RONALDOVIH ŠEST SEZONA

Čak 227 pogodaka za samo jednu titulu prvaka

Srijeda, 20. svibnja 2015. 16:33 Napisao/la  SC

Otkada Ronaldo nosi dres Real Madrida, četiri puta prvak bila je Barcelona, jednom Atletico Madrid


Cristiano Ronaldo je u šest sezona postigao 227 pogodaka u LA ligi, a Real Madrid u istom razdoblju osvojio je samo jednu titulu prvaka. Unatoč tome što Ronaldo šest godina prosječno postiže čak 37 pogodaka po sezoni, Real Madrid bio je prvak samo u sezoni 2011/12 u doba Josea Mourinha. Otkada Ronaldo nosi dres Real Madrida četiri puta prvak bila je Barcelona, jednom Atletico Madrid.

Ronaldo ima nesreću da je rođen u vrijeme Lea Messija, jednoga od najboljih igrača svih vremena. Messi je u šest zadnjih sezona triput bio najbolji strijelac lige, osvojio je četiri titule nacionalngo prvaka. Prije nego što je Ronaldo došao u Real Madrid, Messi je osvojio još tri titule.

Jedino po čemu se može uspoređivati s Messijem su pogoci, Ronaldo će ove sezone vjerojatno treći put postati najbolji strijelac lige.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.