Četvorica mladih igrača Real Madrida u središtu seksualnog skandala

Petak, 15. rujna 2023. 08:54 Napisao/la  SC
Četvorica mladih igrača Real Madrida u središtu seksualnog skandala

Četvorica mladih igrača Real Madrida u središtu su skandala nakon što je otkrivene da su na društvenim mrežama razmijenjivali eksplicitne snimke seksualnog odnosa s maloljetnicom.

Majka maloljetnice prijavila je policiji slučaj, za sada je otkriveno da je maloljetnica pristala na seksualni odnos, ali nije očekivala da će se snimka naći na društvenim mrežama:

- Klub želi objaviti da su jedan igrač mladog tima i trojica igrača rezervnog tima ispitani u policiji zbog dijeljenja privatnog snimka putem WhatsApp aplikacije. Klub će reagirati i donijeti određene korake kada bude više informacija o slučaju, objavio je Real Madrid.

Ako žrtva nije pristala na snimanje videa, člankom 197. stavkom 1. Kaznenog zakona predviđena je kazna od jedne do četiri godine zatvora i novčana kazna od 12 do 24 mjesečne plaće za onoga tko je snimio video.

Kazna će se, prema članku 197. stavku 3., povećati kaznom zatvora od dvije do pet godina ako su uz snimku distribuirane i snimljene slike.

U oba slučaja ove će se kazne pooštriti ako je žrtva maloljetna osoba (članak 197.5. Kaznenog zakona).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.