Carlo Ancelotti postao bivši, Florentino Perez uručio otkaz treneru Real Madrida

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 20:55 Napisao/la  SC

Ancelottiju nije pomogla ni podrška glavnih igrača, ni naklonost članova Real Madrida... Čak 73 posto članova željelo je da Ancelotti ostane trener 


Carlo Ancelotti više nije trener Real Madrida! Predsjedik Florentino Perez i Ancelotti sastali su se u ponedjeljak nakon čega je čelnik madridskog kluba izašao pred novinare i obzanio da je Real Madrid trenutačno bez trenera.

- Treba nam novi impuls, glasi sažetak Perezove odluke.

Ancelottiju nije pomogla ni podrška glavnih igrača, počeo od Ronalda do modrića, koji su redom iskazivali podršku sada već bivšem treneru. Nije mu pomogla ni naklonost članova Real Madrida, čak 73 posto željelo je da Ancelotti ostane trener. Perez je bio neumoljiv kao i obično, kada su u pitanju treneri... Ancelotti ove sezone ništa nije osvojio, što je pogudno za svakog trenera Real Madrida.

Ancelotti je prije sastanka s predsjednikom Perezom izjavio da će iduće sezone pauzirati ako dobije otkaz u Madridu. Međutim, u ponedjeljak je prema Madridu iz Milana otputovao Adriano Galliani, čelnik Milana objasnio je da ide u posjet prijatelju Ancelottiju.

Kao Ancelottijev nasljednik već dva tjedna spominje se Jurgen Klopp kojemu je posebno sklona sportska javnost u Madridu. Bild je u ponedjeljak objavio da će Klopp iduće sezone uzeti predah, jer Ancelotti ostaje trener u Madridu...

Ni Bild više nije što je nekada bio!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.