Carlo Ancelotti otpisao četvoricu igrača, Luki Modriću treba vremena da se oporavi

Utorak, 17. siječnja 2023. 11:20 Napisao/la  SC

Ancelotti ima najviše mjesec dana za rekuperaciju momčadi, 21. veljače Real Madrid igra protiv Liverpoola u Ligi prvaka

Carlo Ancelotti otpisao četvoricu igrača, Luki Modriću treba vremena da se oporavi

Real Madrid doživio je teži poraz od Barcelone u Supercupu nego što sugerira rezultat (1:3), momčad Carla Ancelottija izgledala je energetski potpuno prazno.

Ancelotti je odmah odlučio podignuti tenzije, trener Real Madrida otpisao je četvoricu igrača, Odriozoli, Valleju, Diazu i Hazardu jasno je rečeno da pronađu nove klubove.

Drugi problem istaknula je Marca, u momčadi Real Madrida osjećaju se izravne posljedice Svjetskog prvenstva.

Carvajal, Rüdiger, Valverde, Modrić i Camavinga najviše su potrošeni, Mendy nije u najboljoj formu, u ovom razdoblju sezone Ancelotti može računati samo na Courtoisa, Benzemu, Kroosa, Rodryga i Militaa, koji su u optimalnoj formi.

- Modrić izgleda jako umorno. Njegovo Svjetsko prvenstvo bilo je naporno, jer Hrvatska je opet stigla gotovo do kraja, a on je u 37. godini pokazao da je čovjek. Protiv Barçe se vidjelo da pati i treba mu vremena kako bi se energetski obnovio, jer će njegova prisutnost biti vitalna za Real kada dođe odlučujući trenutak, piše u Marci.

Ancelotti ima najviše mjesec dana za rekuperaciju momčadi kroz utakmice LaLige, 21. veljače Real Madrid igra protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

U Ligi prvaka nema mogućnosti za popravke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.