Barcelona zamjenu za Gerarda Piquea pronašla u najskupljem hrvatskom igraču uoči SP-a

Petak, 18. studenog 2022. 19:11 Napisao/la  SC

Trojica igrača u TOP-20 najskupljih hrvatskih igrača nisu na popisu Zlatka Dalića uoči SP-a u Kataru

Joško Gvardiol
Joško Gvardiol

Barcelona je pronašla zamjenu za Gerarda Piquea!

Prema španjolskim medijima bliskim klubu, Barcelona želi dovesti Josipa Gvardiola!

Mladi stoper najtraženiji je hrvatski igrač, Barcelona je za sada zadnji i svakako najzvučniji europski velikan koji želi angažirati stopera RB Leipziga.

Za 20-godišnjega Gvardiola interes Barcelone dodatni je motiv uoči početka SP-a u Kataru, mladi branič ove godine postao je daleko najskuplji hrvatski igrač prema transfermarktu, njegova cijena nakon Katara mogla bi još više porasti.

Na nogometnoj tržnici Gvardiolova cijena već je sada znatno viša od procjene transfermarkta, Gvardiol je jedan od najskupljih stopera na svijetu s cijenom koja se trenutačno kreće oko 80-tak mil. eura.

Zanimljvo, najskuplji hrvatski igrač u HNL-u također je stoper (Josip Šutalo).

Evo TOP-20 najskupljih igrača uoči početka SP-a u Kataru, trojica (Duje Ćaleta Car, Ante Rebić, Luka Ivanušec) nisu na popisu Zlatka Dalića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.