Barcelona slomila Sevillu pogocima Fabregasa i Ville u posljednje dvije minute

Nedjelja, 30. rujna 2012. 00:21 Napisao/la  SC

Rezultati 6. kola: Valencia - Zaragoza 2:0, Malaga - Real Betis 4:0, Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:0, Sevilla - Barcelona 2:3

 

 

 

Nogometaši Barcelone slavili su na gostovanju kod Seville i u 6. kolu upisali su šestu prvenstvenu pobjedu. Sevilla je na domaćem terenu prokockala idealnu priliku da sruši moćni katalonski sastav budući da je nakon 48 minuta igre imala vodstvo 2:0.

Naime, domaćin je poveo preko Trochowskog u 25. minuti, a na 2:0 povisio je Negredo u 48. minuti. Ipak, pet minuta kasnije smanjio je Fabregas prekrasnim udarcem, a Sevilla je od 72. minute igrala s igračem manje nakon isključenja Medela. I izdržala do 89. minute.

Prvo je Fabregas drugim pogotkom izjednačio na asistenciju Lea Messija, a onda je Villa u trećoj minuti sudačke nadoknade, ponovo na asistenciju Messija, zabio za velikih 3:2. Ivan Rakitić igrao je za Sevillu do 75. minute kada ga je zamijenio Kondogbia.

Rezultati 6. kola: Valencia - Zaragoza 2:0, Malaga - Real Betis 4:0, Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:0, Sevilla - Barcelona 2:3.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.