Henriquez: Predsjednik LaLige nas kritizira, a kako je Barcelona kupila Neymara?

Srijeda, 20. prosinca 2017. 00:12 Napisao/la  SC

Govoriti o igraču drugoga kluba na dana kada je Ronaldo dobio petu Zlatnu loptu nije baš lijepo prema vlastitom igraču, rekao je direktor PSG-a o Perezovoj izjavi

Neymar
Neymar


Antero Henriquez, sportski direktor PSG-a, nastavlja medijski rat s Real Madridom protiv kojega PSG igra u osmini finala Lige prvaka.

 Pariški klub do sada nije reagirao na sve češće najave iz Madrida da Real Madrid u Neymaru vidi nasljednika Cristiana Ronalda.

 Najdalje je otišao predsjednik Real Madrida Florentino Perez, koji je na dodjeli Zlatne lopte Cristianu Ronaldu jasno rekao da namjerava dovesti Neymara.
 
 - Govoriti o igraču drugoga kluba na dana kada je Ronaldo dobio petu Zlatnu loptu nije baš lijepo prema vlastitom igraču, rekao je Henriquez.

Na pitanje kako je PSG može opravdati čak 222 milijuna eura odštete za Neymara, direktor je odgovorio:

- Znamo našu odgovnosr i limite koje je postavila UEFA. Ljetos smo odradili dva izuzetna transfera, Neymar i Mbappe su pristali doći kod nas. Bila je to jedinstvena prilika, što smo trebali učiniti u takvoj situaciji? Odlučili smo odraditi ta dva transfera i onda se prilagoditi uvjetima. Predsjednik LaLige nas je kritizirao zbog načina na koji smo kupili Neymara, a kako ga je Barcelona kupila? Koliko je Barcelona stvarno platila Neymara? PSG sve radi legalno, rekao je Henriquez.
 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.