Andre Villas Boas, trener Tottenhama: Razumijemo želje Luke Modrića, ali i on razumije nas

Petak, 10. kolovoza 2012. 08:56 Napisao/la  SC

- Moramo se nekako dogovoriti, ali Real jednostavno ne nudi koliko traži predsjednik Tottenhama, rekao je trener Tottenhama

Nogometaši Tottenhama poraženi su na gostovanju kod Valencije 0:2 pogocima Jonasa u 18. i  Feghoulija u 76. minuti. Španjolski novinari na Mestalli iskoristili su priliku da bi još jednom ispitali Andrea Villasa Boasa, trenera Spursa, kakve u šanse da Luka Modrić obuče dres Real Madrida. Prema pisanju englesih i španjolskih medija danas bi se trebali sastati predstavnici klubova i tako pokušati dogovoriti transfer, odnosno uskladiti potraživanja Tottenhama i ponudu Reala.

- Moramo se nekako dogovoriti, ali Real jednostavno ne nudi koliko traži predsjednik Tottenhama. Razumijemo Modrića i njegove želje, kao što on razumije nas, ustvrdio je trener Tottenhama.

- Poštujemo Real Madrid i svi znamo koliko je to velik klub, ali isto tako moramo poštovati Tottenham i ono što mi radimo, zaključio je Villas Boas.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.