Dario Šimić službeno postao savjetnik predsjednika Palerma Maurizija Zamparinija

Subota, 03. prosinca 2016. 10:56 Napisao/la  SC

 Šimić  zadužen za odnose između kluba i trenera, osoblja i momčadi

Dario Šimić napravio je novi korak u karijeri.

Kao što je najavljeno, bivši reprezentativac, igrač Milana i Intera te  aktualni predsjednik HUNS-a (Hrvatska udruga nogometni sindikat) postao je službeno član stručnog stožera talijanskog prvoligaša Palerma.

- Sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da je Dario Šimić postao dio tehničkog osoblja Palerma kao osobni savjetnik predsjednika, koji će biti veza i podrška u odnosima između kluba i trenera, osoblja i momčadi. Nadamo se da će svojim sjajnim igračkim iskustvom pomoći našem klubu, objavio je sicilijanski klub u kratkom priopćenju.

Palermo je proteklih dana promijenio trenera, dosadašnjeg stratega Roberta De Zerbija na klupi talijanskog prvoligaša sa Sicilije zamijenila je igračka legenda kluba - Eugenio Corini, koji će sada blisko surađivati s Darijom Šimićem.

- Sretan sam što sam dobio priliku na ponuđenoj poziciji, ovo je za mene stvarno veliki izazov. Oduvijek me privlačila ta pozicija da budem blizu momčadi i terena, rekao je Šimić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.