Schildenfeld i Banović strijelci u drugom razredu Bundeslige

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 18:48 Napisao/la  T. Ć.

Dva hrvatska nogometaša, Ivica Banović i Gordon Schildenfeld, postigli su pogotke za svoje momčadi u drugom razredu Bundeslige

I dok se u elitnom njemačkom nogometnom razredu ove sezone Hrvati vrlo rijetko uključe u rubriku "strijelci", stepenicu niže ne ide im uopće loše. Tako su u nedjeljnim susretima druge Bundeslige dva hrvatska nogometaša zabila pogotke za svoje momčadi.

Ivica Banović postigao je jedini pogodak za Energie Cottbus protiv Braunschweiga. Banović je poentirao u 70. minuti, čime je svojoj momčadi spasio bod.

Eintracht Frankfurt je pak na gostovanju kod Hanse Rostock ostvario iznimno uvjerljivu pobjedu od 5:1. Među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld. "Šifo" je zabio pogodak za 2:0 vodstvo Frankfurta u 42. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.